ad

EL NOSTRE COMPROMÍS

Qui som?

Taller Mecànic Sant Ramon va néixer a finals de l’any 1991 amb la gerència de Joan Farran. Emprenedor, entusiasta i amb ganes d’ajudar a la comarca en aquest sector, l’empresa ha continuat garantint fidelitat i qualitat als seus clients.

No va ser fins l’any 2008 quan l’empresa va passar per un canvi de gerència. Toni Morros, actual gerent de l’empresa, havia estat treballant al taller des de l’any 1993 i encara a data d’avui ens garanteix qualitat i un tracte professional.

La nostra trajectòria

Pel que respecta a la nostra trajectòria, som professionals amb molts anys d'experiència en el sector però no només automobilístic sinó també agrari. Mitjançant constància en la formació del personal de l'empresa, oferim les novetats més tecnològiques en la reparació del seu vehicle, les quals ens permeten garantir la resolució de qualsevol intervenció realitzada de la manera més professional. 

Instal·lacions
 
A les nostres instal·lacions podem realitzar qualsevol tipus de reparació, des de la més senzilla i ràpida fins a la més complexa. Els oferim un ampli ventall de reparacions, les quals van des del manteniment bàsic i regular dels seus vehicles fins a la part  mecànica, electrònica, elèctrica o de transmissió, entre altres. 

Al ser un taller multimarca, ens comprometem a treballar amb totes les marques del mercat amb professionalitat i qualitat. Així doncs, també comentar-los que els nostres serveis i productes estan garantits i s'ajusten a les més estrictes normes de qualitat vigents.
 • Ctra. Guspí, 1, 25215 Sant Ramon (Lleida, Espanya)
  T: 973524322

 • HORARI
 • Dilluns-divendres:
  9h a 13h i de 15.30h a 20h.

  Dissabte:
  9h a 13h.